Är Bitcoin Era scam?

Allt oftare på internet har denna fråga börjat dyka upp. Är Bitcoin Era scam? Det finns många som försöker svara på den, de flesta utan någon riktigt fakta att grunda sina svar på. Det ska vi försöka ändra på idag med vår egen artikel som ska göra sitt allra bästa för att besvara just denna fråga. Är Bitcoin Era scam?

Varför tror folk att Bitcoin Era är scam?

Vi ska börja med att titta lite på skälen bakom det hela. Varför tror folk egentligen att Bitcoin Era bara är ett scam? Det finns många olika anledningar och vi kan inte nämna alla men vi ska nämna några av dem största. Den första anledningen som vi kommer att ta upp är att många har för höga förväntningar. De förväntar sig att de ska investera några kronor och vara miljonärer dagen efter. Det är inte så Bitcoin Era, eller någon investeringsrobot, fungerar. En investering är något som byggs upp under en längre tid.

Nästa anledning är att folk helt enkelt tror att det är för bra för att vara sant, något som det faktiskt verkar. Sätt in lite pengar, tryck på en knapp och luta dig tillbaka. Det verkar helt enkelt för enkelt, det måste vara något fel. Om du däremot sänker dina förväntningar på Bitcoin Era lite märker du snabbt att det faktiskt inte är så osannolikt.

Är Bitcoin Era ett scam?

Här kommer svaret på frågan som lockade hit er, är Bitcoin Era scam? Svaret på den frågan kan vi faktiskt meddela är nej. Bitcoin Era är inte ett scam. Vi kan inte garantera att du kommer gå med vinst om du sätter in pengar eftersom ingen investering är helt riskfri men vi kan garantera att Bitcoin Era faktiskt gör sitt bästa för att du ska gå med vinst.

Hur kan vi då egentligen veta allt detta? Har vi något bevis? Det är faktiskt precis vad vi har och det ska vi presentera för er nu.

Våra bevis:

Vi har faktiskt flera olika bevis att presentera men vi ska börja med det största och det bevis som inte går att motstrida. Eftersom vi visste att folk skulle fråga oss om bevis bestämde vi oss helt enkelt för att testa och se om vi tjänade pengar eller inte. Till vår stora glädje gick vi med vinst och skrev därefter denna artikel.

Vi ska inte ljuga för er, vi tjänade inte mycket pengar men än vinst är en vinst. Ett annat bevis ligger i sidans design. Om Bitcoin Era vore ett scam skulle de ha slängt ihop en hemsida, tjänat så mycket pengar som möjligt för att sedan försvinna. Det är inte vad dem gjorde, dem har en snygg hemsida och e har funnits ett bra tag. Detta är ett tydligt bevis för att Bitcoin Era inte är ett scam.